Boende & parkering

Ornungastämmans camping ligger runt hembygdsgården, här finns plats att tälta, ställa upp husvagn eller husbil. Norr om vägen finns ett område som är avsatt endast för tält, här är det inte tillåtet att köra in med bil. Parkeringsvärdar finns på plats och visar var det går bra att ställa husbilar, husvagnar eller om du vill tälta bredvid bilen. Betalning sker i informationstältet.

Obs! Vi har inte tillgång till ström för husvagnar/husbilar. Vid campingen finns bajamaja och det är nära till toaletter (och HC-toalett) på hembygdsgården. Tillgång till vatten finns på baksidan av servicehuset.

Masslogi och dusch finns i Byahallen i Asklanda (4-5 min avstånd med bil från hembygdsområdet), dessutom går det fint att använda Ornungasjön för bad.

Handikapptoalett finns på hembygdsgården, i Byahallen, Asklanda (4-5 min avstånd med bil från hembygdsområdet), på Simonsgården och vid Ornunga nya kyrka.

Bilparkering finns utanför hembygdsgården. Följ skyltar. Handikapparkering finns inne på själva hembygdsområdet.

Priser:

Tält eller masslogi 50 kr/natt

Husvagn/husbil 100 kr/natt

Parkering bil 20 kr/dygn

Ingen föranmälan krävs för övernattning, men registrering och betalning ska ske i informationstältet innan första natten.